.
 

Historien bag

Kennel falstria

Opdræt af Spaniels siden 1977

 
Homepage Slider 3.png
14034771_10208610576036709_6424521635006364539_n.jpg

Kennelens Historie

Kennel Falstria er startet tilbage i 1977 af min moder Ingelise Hertz. Hun startede med opdræt af papillon og amerikansk cocker spaniels til udstilling og familiehunde.

I midten af 1980'erne tog jeg til Sverige for at lære hundetrimningens svære kunst med speciel fokus på Spaniel racerne og deres forskellige trimningsbehov til udstilling. I den tid jeg var i Sverige fik min bror Engelske Springer Spaniels til jagt som indgik i Kennel Falstria. Siden jeg i 1986 vendte hjem fra Sverige var Ingelise og jeg sammen om kennelen og hjalp hinanden med at føre kennelen videre igennem 1990'erne hvor vi helt skiftede fokus til at opdrætte Engelske Springer Spaniels. Det var min brors første Engelske Springer Spaniels som har været med til at præge kennelen til det den er i dag.

Efter Ingelises bortgang i 2000 har jeg været alene om Kennel Falstria. Siden mine år i Sverige havde jeg været forelsket i Field Spanielen, men da Ingelise's hjerte bankede for den Engelske Springer Spaniel, fik jeg aldrig gjort noget ved drømmen om en Field Spaniel, før jeg pludseligt og uventet stod med kennelen selv.
Der var nu både mulighed og motivation til at starte noget nyt og i 2001 blev drømmen til virkelighed og den første Field Spaniel kom til Kennel Falstria (fra Sverige selvfølgelig!).
Papillonen kom tilbage til Kennel Falstria i 2004 da vi ønskede at have en lille hund i hjemmet hos os som kunne være en selskabshund til døtrene på tur, dyreskuer og træningspladsen.

 
 
 
Racetypiske & sunde hunde med ønske om at samarbejde
 
 

Kennelen I Dag

Kennel Falstria består den dag i dag af field spaniels og papilloner, så vi er tilbage til der, hvor vi startede for mange år siden. I dag er det jeg og mine to døtre, Henriette og Helena, der arbejder videre med hundene og kennelen.

11696602_846447122099265_5145298811079152240_o.jpg
Baggrund 1.png
 

Lær os bedre at kende

Vi består i dag af 2. og 3. generation og har alle med hund og kennelen at gøre på forskellig vis

 
 
Irene Hertz-Pedersen Papillon Kennel Falstria

Irene

//Udstilling, Tidligere jagt, trimmer hundene, pelsfanatiker, id mærker vildtspor nosework, Dkk id-mærker//

 
Henriette Hertz-Pedersen Field Spaniel Kennel Falstria

Henriette

Er den ældste datter som flyttede fra Danmark som 21 årig til England hvor hun boede i 5 år uden hund. Hun bor nu I Sverige sammen med Field Spanielen Ginnie og Papillonen Alma.
Henriette er meget aktiv indenfor brugshundeklubben i Sverige (som dér er for alle racer) hvor hun træner med begge hundene og er uddannet instruktør indenfor almen lydighed. Hun er især bidt af hundesporten Nose Work som hun konkurrere i Klasse 2 i Sverige og Danmark med Alma og er uddannet prøveleder inden for Svenska Nose Work Klubban. De tre nyder især en god lang gåtur i de svenske skove med Dog Parkour eller en hyggeaften på sofaen.

 
Helena Hertz Papillon Kennel Falstria

Helena

//Tidligere ‘Kennelpige’ og junior handler, udstilling, kennelens fotograf og webdesigner.//

Den yngste datter der bor sammen med Papillonen Prince Light. Hun er har i mange år været ageret ‘kennelpige’ på diverse udstillinger med vores Field Spaniels.

Baggrund 3.png