Vi planlægger

Hvalpe til foråret

 
 
 

Billeder fra

Vores seneste kuld

Hvalpene er fra April 2018 og er efter SECH Hasaty Dream Hunter & SEVCH DKCH(U) SECH(U) INTCH Rosa Catarine Of The Fields Society.

 
 
Baggrund 2.png
 

Vores tilgang til

Opdræt af familiehunde

 

Vores hunde er både aktive arbejdskammerater og familiehunde som hygger med os i sofaen. Vores hvalpe er opdrættet i hjemmet og er en del af vores hverdag fra første dag af deres liv. Det betyder at de oplever alt som foregår i et almindeligt hjem f. eks. radioen, fjernsynet, støvsugeren og andre hunde og alt dette er allerede en almindelig del af deres hverdag. Vi lægger ekstra vægt på at introducerer hvalpene til mange forskellige ting i de sidste uger de er hos os. Er det sommer følger de med os en tur på stranden eller i skoven, vi introducerer dem til bilture og forskellige ting i deres miljø på en positiv måde som giver hvalpene en god bagage med ud i deres nye liv.

Vi lægger fokus på at opdrætte sunde, aktive hunde som både følger racestandarden og er gode arbejdskammerater i træning og hverdagen. Det er vigtig for os at de fremtidige hjem til vores hvalpe både har kendskab til racen de køber men også vil lægge vægt på at give hunden den aktivering den behøver for at få et rigt og glad liv med sin nye familie. En jagthund er avlet til jagt og har derfor et nedarvet behov for at jage. Har man ikke planer om at anvende jagthunden til jagt er det vigtigt at tilbyde hunden andre aktiviteter hvor den kan få udløb for sit jagtbehov og energi f eks. agility, nose work, sportræning eller anden træning som hunden synes om. En papillon er avlet som selskabshund men kommer fra Spaniel racen som er en jagthund oprindeligt. Selvom den måske ligner en “sofa”-hund skal selv en papillon aktiveres og deres genetik som selskabshund gør dem utroligt dygtige til samarbejdende aktiviteter som f. eks. lydighed, rally-lydighed, agility eller freestyle.

Det vi vil lægge vægt på er at en familiehund for os er en hund som kan leve sammen med familien i hjemmet, som glad hænger med på alle familiens aktiviteter men som samtidig har et behov for aktivering i hverdagen udfra hundens behov og race for at blive en glad og tilfreds hund i hjemmet.