Alma på Nose Work pröve i Örkelljunga

Dagens nose work pröve i Örkelljunga var en success! Trods 32c varme, knoklede Alma(Toymaker's Alberte) på og fandt 3 ud af 4 gemmer med 0 fejl. 

Alma Nosework
Toymaker's Alberte Nose work

Dagens optur var indendörssöget hvor Alma blev forskräkket af en stor menneskedukke og sprang 1 meter bagläns for så forsigtigt at kravle frem og snuse til dukkens fod. Efter 20-30 sekunder forstod hende i den anden ende af snoren ENDELIG at det Alma sagde var at HER sad duften og at hun ikke var i gang med at finde ud af at dukken var farlig (det var hun färdig med for länge siden) 🙈Ja, der var det godt Alma er en tålmodig hund når hun har så tungnem en förer. Så söget fik vi på 56 sek. 

Toymaker's Alberte Nose work

Vi missede köretöjssöget, men det var midt i solen, 3 x köretöj og Alma arbejdede sig smukt, fejlfrit (ingen poter 💪) og metodisk rundt, så hun fik stor belöning og ros for sin indsats efterfölgende. Skidt väre med den duft, den finder vi näste gang 😁

Toymaker's Alberte Nose work
Toymaker's Alberte Nose work

Endnu en gang en success oplevelse for Alma og jeg og vi gläder begge til näste gang vi skal afsted!

Toymaker's Alberte Nose work
Helena Hertz