Velkommen til

Kennel Falstria

Familieopdrætter af spaniels siden 1977

 
 

Kennel Falstria opdrætter i dag Field Spaniel og Papillon. Vi lægger vægt på at opdrætte sunde, racetypiske hunde som både glade familiehunde og dygtige træningkammerater. Vi har over 40 års erfaring med opdræt af spaniels og vores mål er at bevare Field Spaniel racen og Papillonen som de dejlige og sunde hunde de er og med de egenskaber som kendetegner racerne.  

Vi har altid haft en stor interesse af jagt i familien og i dag har den traditionelle jagttræning overgået til træning af spanielens fantastiske næsearbejde i vildtsportræning og nose work med flere vildtsporchampionater og nose work diplomer som resultat.
Kennelen er nu i hænderne på 2. og 3. generation som driver arbejdet med at avle topkvaltitets Spaniels og træne og konkurrere med hundene indenfor udstilling, vildtspor og nose work.

 

Nyheder

Baggrund 2.png

Vores Racer

 

Kennelen beskæftiger sig i dag med de to gamle spaniel racer.
Papillon der er kendt fra det franske hof, samt den størrelsesmæssig mindste Spaniel race og Field Spaniel som ligger til grund for mange af de spaniel racer som kom til sende og stadig ses i dag.

 
 
Baggrund 1.png
Hvalpe i Haven-67.jpg

Interesseret i en Hvalp?

Vores hvalpe er kommet til verden efter megen omtanke og arbejde med at finde og vurdere egnede forældredyr som passer til hinanden og som forventes at give hvalpe der er sunde, glade og racetypiske.

Det er derfor vigtig for os at vores hvalpe finde gode hjem der er interesserede i at tilbyde hvalpen en indholdsrig og glad hverdag. Vi har ikke specifikke kriterier for vores hvalpekøbere men vurderer hver hvalp og hver familie for at gøre et så godt match så muligt.

Baggrund 3.png